Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El PSC de Palafrugell denuncia l’elevat nombre de multes de trànsit

Escrit per a 3 de Setembre de 2019

El govern de Palafrugell sanciona, en concepte de multes de transit, un import de 615.000 euros a 30 de juny de 2019, quan la previsió per tot l’any 2019 és de 500.000 euros.

Xerrada complerta amb el líder del PSC Palafrugell, Juli Fernàndez

El Portaveu socialista Juli Fernández, considera un despropòsit la gestió del govern en relació a les multes de transit. Un afany de recaptació, multes que es deixen prescriure per voluntat del govern i multes a l’accés del passeig de Llafranc quan la pagina web de l’ajuntament informava de tot el contrari.

Juli Fernandez, cap del PSC a Palafrugell

Juli Fernández, en el passat ple del més de Juliol, va posar de manifest la contradicció del discurs d’ERC, ara al govern, en relació a la seva etapa a l’oposició. ERC a l’oposició sempre deia que no era possible que un govern pogués sancionar per valor de 500.000 euros a l’any i que, si això passava, era perquè el govern anterior tenia un interès únicament recaptatori.

Ara el govern actual d’ERC, JxC i Gent del Poble, a 30 de juny, han superat en més de 100.000 euros la previsió per tot l’any. Juli Fernández va deixar clar en el ple que la política de sancions ha d’anar també acompanyada de campanyes informatives, pedagògiques i una bona senyalització al respecte.

El portaveu socialista també denuncia que fa més de dos mesos que espera l’informe de les sanciones posades per l’accés al passeig de LLafranc, en relació a la informació contradictòria de la pagina Web de l’ajuntament.

Juli Fernández, també ha lamentat que l’informe de Xaloc, en relació a 14 expedients sancionadors, demostra que el govern les va deixar prescriure de forma voluntària i això pot comportar un acte de prevaricació administrativa i tracte de favor.

Juli Fernàndez, parlant del tracte de favor de l’equip de govern


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *