Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El PSC de Palafrugell demanarà la reprovació de Jaume Palahí

Escrit per el 23 de Març de 2023

  • Juli Fernández assegura que tot i que “té elements per anar contra Jaume Palahí per injúries, calúmnies i contra l’honor”, no anirà a la justícia.

Juli Fernández anuncia que demanarà la reprovació del regidor Jaume Palahí al ple municipal. El portaveu del PSC ha anunciat la decisió per les acusacions de Palahí d’irregularitats, tracte de favor i malversació de recursos públics a favor de l’entitat privada de l’Associació de Carnissers, en relació a la gestió de l’escorxador.

El regidor Jaume Palahí va afirmar al ple municipal del mes de febrer que, durant el mandat de Juli Fernández, es va afavorir l’entitat privada de l’Associació de Carnissers. A més, quan Joaquim Vencells n’era el president i regidor a l’Ajuntament.

L’equip de govern va desmarcar-se de les acusacions de Jaume Palahí. Per aquest motiu, Fernández demanarà la reprovació del regidor al ple de la setmana vinent per veure la resposta. Afegeix que si el govern no pren cap mesura contra els fets, “el grup municipal del PSC trenca qualsevol acord amb l’actual govern”.

Fernández destaca que els convenis es van signar entre els anys 2008 i 2014, abans que fos l’alcalde de l’Ajuntament. Prèviament, ho havia fet Lluís Medir i Sergi Sabrià. Explica que l’objectiu era limitar el dèficit de la gestió de l’escorxador a càrrec de l’Ajuntament i que del 2008 al 2014, el dèficit màxim a assumir pel consistori va passar dels 21.000 als 11.500 euros.

Afegeix que els informes d’intervenció certifiquen que tots els convenis van liquidar-se correctament. A més, el regidor Joaquim Vancells va abstenir-se quan era regidor del govern.

Per altra banda, Jaume Palahí va avançar que estudiava prendre accions legals per les suposades irregularitats. Va explicar a Ràdio Palafrugell que ja té redactada la denúncia contra el conveni i que la portarà a la justícia “el dia que vagi a Girona”. En aquest cas, Juli Fernández avança que ell “sí que té elements per anar contra Palahí per injúries, calúmnies i contra l’honor”, però no ho farà.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).