Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El pròxim cap de setmana se celebra el RE_Palafrugell per conscienciar sobre la sostenibilitat

Escrit per a 14 d'Octubre de 2022

  • Les activitats tindran lloc del 21 al 23 d’octubre.

El cap de setmana del 21 al 23 d’octubre s’estrenarà el RE_Palafrugell, unes jornades per a promoure activitats d’oci i professionals que facin valdre el territori. L’alcalde de Palafrugell i regidor de l’Institut de Promoció Econòmica, Joan Vigas, explica que aquesta iniciativa haurà de permetre augmentar l’activitat econòmica durant un període de temporada baixa.

Durant els tres dies es voldrà reflexionar sobre conceptes ‘re’, com regenerar, repensar, reinventar, reconstruir, reconnectar, reaprofitar, entre d’altres.

S’han programat nombroses activitats. Durant el divendres se celebrarà el RE_Arquitectura, una jornada d’arquitectura sostenible per a aprofundir en la importància de l’ús de materials amb menys impacte mediambiental a l’hora de construir. Se celebrarà a l’Auditori del Castell de Cap Roig entre les 9.30 i les 17.30 hores.

I durant el dissabte i el diumenge es faran activitats dirigides al públic general, també amb la voluntat de conscienciar sobre els conceptes de sostenibilitat i respecte al medi ambient. Aquestes seran molt variades i inclouen tallers de reutilització de materials, propostes infantils, descobertes de l’entorn, com el Jardí Botànic del Cap Roig, propostes culturals i gastronòmiques, entre d’altres.

També s’oferiran preus més econòmics als allotjaments per a promoure els i les visitants de fora de Palafrugell. Vigas considera que així es poden unir dues dates festives com són el 12 d’octubre i l’1 de novembre per a beneficiar l’economia local.

L’alcalde reconeix que aquestes activitats, de moment, són força desconegudes pel públic general, però es mostra confiat que en els pròxims dies arribaran a més gent. Afirma que hi ha molta feina al darrere amb la voluntat de consolidar-les en el temps.

Per acabar, també té paraules d’agraïment a la bona predisposició i a la feina que es fan des dels comerços del municipi.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *