Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El programa TempsxCures organitza un servei de ludoteca gratuït a Can Genís

Escrit per el 21 de Febrer de 2023

  • També, canguratge a domicili i per a entitats del municipi.

L’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Palafrugell organitza el programa TempsxCures. L’objectiu és facilitar el dia a dia a les famílies amb infants d’1 a 12 anys. Consisteix en una iniciativa finançada pel Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, a través d’un programa del Ministeri d’Igualtat.

Els serveis inclouen una ludoteca a Can Genís i canguratge a domicili i per entitats en cas de formacions, reunions escolars, activitats culturals, entre altres. Ho explica Roser Massaguer, regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Palafrugell.

Sandra Medina, tècnica de l’Àrea de Benestar Social, destaca que la iniciativa vetlla per la distribució equitativa del temps entre els homes i les dones. És un servei que va centrat especialment a les mares de Palafrugell.

El servei de ludoteca de Can Genís funciona els dilluns i dimecres de 17 a 20 hores. Va posar-se en marxa al mes de setembre, però es considera que hi ha força desconeixença. El servei és gratuït i les inscripcions es poden fer a través del web de l’Ajuntament de Palafrugell, per correu electrònic a espaidecures@palafrugell.cat o al telèfon 658 31 47 52.

Medina destaca que és important fer la reserva tres dies hàbils d’antelació. Es confirmarà la reserva per telèfon o al correu electrònic. La capacitat del servei és de 20 places. S’hi poden apuntar fins a 18 infants i dues places estan reservades per situacions d’emergència. Cadascun pot rebre un màxim de deu hores de servei al mes.

Per altra banda, també s’ofereix un servei de canguratge a domicili. En aquest cas, va dirigit a famílies que no puguin anar a Can Genís per motius diversos.

A més, durant el 2023 es volen engegar noves iniciatives com colònies i campaments per Setmana Santa. De moment, TempsxCures està programat durant aquesta temporada, però si té èxit s’allargarà en el temps.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).