Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El primer concert de sardanes des del confinament

Escrit per a 27 d'Agost de 2020

  • La Cobla Ciutat de Girona tocarà una cançó de cada músic de la zona
  • El dia 10 de setembre l’Associació Cultural i Sardanista de Palafrugell en farà un altre

Aquest diumenge dia 30 d’agost a les 19h tindrà lloc el primer concert de sardanes des del confinament. El lloc escollit serà a Els Ametllers i serà dinamitzat per la Cobla Ciutat de Girona.

Hem parlat amb Rosa Maria Pibernat, la representant de l‘Associació Cultural i Sardanista de Palafrugell, perquè ens expliqui com serà.

La distància de seguretat es mantindrà en tot moment i, en ser un concert, no hi haurà el tradicional ball de sardanes.

No obstant, la Cobla Ciutat de Girona s’encarregarà d’aixecar els ànims. Aquest grup és el mateix que l’any passat va treballar amb l’Associació Cultural i Sardanista de Palafrugell per fer l’homenatge al Mestre Frederic Sirés.

Pel que fa a aquest diumenge, la Rosa Maria Pibernat avança que la cobla tocarà sardanes de músics i compositors palafrugellencs com Ricard Viladesau, Frederic Sirés, Antoni Giner…. I aniran acompanyades d’altres cançons conegudes d’autors d’altres municipis de l’Empordà.

Pròxims concerts

L’onze de setembre era tradició que després del parlament hi hagués un concert de sardanes. Aquest any, però, s’ha avançat al dia 10 de setembre i comptarem amb la música de la cobla La Principal de la Bisbal. El concert serà a la mateixa hora i al mateix lloc que el d’aquest diumenge.

La Rosa Maria recorda que dintre dels moments difícils que tenim, hem d’aprofitar el que podem de bo i convida a tothom a anar-hi.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *