Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Port Bo celebra 57 anys amb un concert benèfic al Teatre Municipal

Escrit per el 29 de Setembre de 2023

  • Els actuals membres de la formació i els que n’han format part interpretaran un repertori diferent al que fan habitualment a les cantades d’havaneres.

El grup Port Bo celebra el 57è aniversari amb el tradicional concert al Teatre Municipal de Palafrugell. Els actuals membres de la formació i els que n’han format part interpretaran un repertori diferent al que fan habitualment a les cantades d’havaneres.

Carles Casanovas, director musical de la formació, explica a Ràdio Palafrugell que interpretaran havaneres que s’han cantat tradicionalment, però que normalment no sonen als escenaris.

Entre moltes de les cançons que interpretaran, Casanovas avança que hi haurà La gavina del mestre Frederic Sirés, però en castellà per a recuperar la versió original de la cançó. També, hi haurà Vestida de nit en record a Càstor Pérez. Primer, hi haurà el grup actual i després, hi sortiran la resta dels membres.

El preu de l’entrada és de 10 euros, però és un concert benèfic a favor de Càritas Palafrugell.

Les entrades es poden comprar a la taquilla del Teatre Municipal de Palafrugell o dies abans en línia. El concert serà el diumenge, 1 d’octubre a les set de la tarda.

Carles Casanovas va fer el relleu als escenaris amb el nou grup Port Bo, però de moment n’és el director musical fins al mes de desembre. La formació va néixer l’any 1966 i, des de llavors, han enregistrat 26 discos i amb més de 230 temes en les diferents etapes.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).