Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El ple modifica l’Ordenança municipal de civisme i convivència

Escrit per el 11 de Maig de 2022

  • La modificació afecta diversos punts de l’Ordenança

La darrera sessió plenària de l’ajuntament de Palafrugell va portar a terme una modificació de l’Ordenança municipal de civisme i convivència. L’aprovació inicial es va aprovar amb els vots a favor de l’equip de govern i l’abstenció de tots els grups de l’oposició.

Pau Lladó, regidor de l’equip de govern, va manifestar que els punts introduïts ho han estat per facilitar la tasca de la Policia Local. Entre ells, els comportaments que provoquin perturbar el descans dels veïns i veines, l’aplicació del nudisme i els botellots a espais públics.

Altres punts modificats parlen de focs i activitats pirotècniques, greuges contra les autoritats, de l’ús platges i llocs de bany públics.

Les modificacions introduïdes per l’ús de les platges i activitats que s’en derivin, així com de tota la part del litoral, també van ser comentades pel regidor Pau Lladó. Entre elles, el fondeig d’embarcacions i els botellots a la platja.

Les sancions també pujaran de nivell. Com explicava el regidor totes, des de les més lleus a les més graus, pugen de quantia econòmica

Juli Fernàndez, portaveu del PSC, recordava que és una ordenança que només afecta l’espai d’ús públic. Valorava positivament les modificacions que s’hi han introduït, tot i que el vot del seu partit va abstenirse en la votació de la proposta

En el següent àudio podeu escoltar les intervencions senceres de Pau Lladó, Juli Fernàndez, i també les dels portaveus de Cs (Joan Ferré) i Palafrugell en Comú (Alfons Rius) malgrat seva la poca qualitat de so.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).