Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El ple del passat dimarts no aprova una moció del PSC sobre la bretxa digital

Escrit per el 1 de Desembre de 2020

  • La moció per a eliminar la bretxa digital a Palafrugell va ser rebutjada per l’equip de govern
  • La segona moció presentada pel PSC, de suport del món local al teixit esportiu del municipi davant l’aturada obligada de la seva activitat, va ser aprovada per unanimitat.

El projecte de la primera moció era eliminar la bretxa digital que pateix, segons el PSC, el nostre municipi. Una moció que implicava educació, l’àrea d’informàtica i gent gran. Laura Millán proposava en la seva introducció proposar mesures i ajudes a disposició dels ciutadans.

Mònica Alcalà, regidora d’Educació, va manifestar que l’equip de govern està treballant en diversos dels punts presents a la moció. Demanava per això deixar-la sobre la taula per a continuar-hi estant a sobre.

La ponent del partit socialista, Laura Millán, manifestava la intenció de tirar endavant la moció. L’alcalde, Josep Piferrer, intervenia per recalcar que 6 dels 7 punts eren d’acció directa de l’ajuntament. Tornava a sol·licitar que es retirés per treballar-la més endavant. en cas contrari, manifestava el vot negatiu de l’equip de govern.

Joan Farré, en nom de Ciutadans, va manifestar el seu suport a la moció del PSC.

Alfons Rius, de Palafrugell en Comú-Podem, demanava a l’ajuntament que fes un pas endavant davant la inacció de la Generalitat.

L’alcalde Josep Piferrer defensava el posicionament de l’equip de govern de continuar treballant en aquesta moció, conjuntament amb les persones interessades però sense deixar de banda la comunitat educativa.

En aquest punt, es va produir una petita baralla dialèctica entre el cap de l’oposició, Juli Fernàndez, i l’alcalde Josep Piferrer. Fernàndez va dir-li a l’alcalde que no donés lliçons al plenari com si aquest fos l’escola.

L’alcalde, per la seva banda, defensava que ERC, mentre ell hi ha sigut, mai s’havien presentat mocions, preguntes o precs referits a educació.

La moció va ser rebutjada amb els vots a favor dels grups de l’equip de govern. L’oposició (PSC, Cs i Comuns) van votar-hi a favor.

En un proper contacte informatiu, parlarem de la moció aprovada per unanimitat de suport del món local al teixit esportiu del municipi davant l’aturada obligada de la seva activitat, també presentada pel PSC.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).