Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Ple de Palafrugell reprova Jaume Palahí per les acusacions a Juli Fernández

Escrit per el 28 de Març de 2023

  • La moció de reprovació ha tirat endavant gràcies a l’abstenció de Joan Vigas, Mònica Alcalà i Isidre Tenas, entre altres membres de l’equip de govern
  • Segons Juli Feràndez, l’objectiu de la moció és reprovar l’actitud del regidor, i “no les seves idees”

El ple municipal de Palafrugell ha reprovat el regidor d’Urbanisme, Jaume Palahí, per les acusacions que va llançar fa un mes contra el portaveu del PSC, Juli Fernández. La moció de reprovació ha tirat endavant gràcies a l’abstenció de l’alcalde, Joan Vigas, i dels candidats a l’alcaldia d’ERC i de Som Gent del Poble, Mònica Alcalà i Isidre Tenas, entre altres membres de l’equip de govern.

La moció ha tirat endavant amb vuit vots a favor (del grup del PSC i del regidor de Cs), sis en contra (pràcticament tot el grup d’ERC), i set abstencions (Mònica Alcalà, candidata d’ERC a l’alcaldia; els tres regidors de Som Gent del Poble, i els regidors Marc Heras, Josep Salvatella i Alfons Rius).

El portaveu del PSC, Juli Fernández, que presentava la moció, ha assegurat que “és una de les iniciatives que no agrada presentar, però es fa després de la reincidència del regidor en les afirmacions”.

Assegura que “no es reproven les seves idees ni les seves gestions, sinó la seva actitud”.

Jaume Palahí ha negat que fes cap acusació cap a Juli Fernández: “No vaig donar cap nom, ni de vostè ni del regidor. Va ser vostè qui es va autoinculpar”. I també va negar que parlés de “malversació ni cap cas de corrupció”.

L’alcalde, Joan Vigas, que s’ha abstingut, ha reiterat que les manifestacions de Palahí van ser “a títol absolutament personal sense coneixement de l’equip de govern. Feia menció a moments que gran part de l’equip de govern no érem en política”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).