Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Museu de Can Mario exposarà les obres de Joan Pedragosa a l’estiu

Escrit per a 8 d'Abril de 2021

  • La família de Joan Pedragosa ha realitzat una donació de les obres escultòriques a la Fundació Vila Casas.
  • Conversem amb l’Àlex Susanna sobre l’exposició que tindrà lloc al Museu d’Escultura Contemporània Can Mario.

Establim contacte amb Àlex Susanna, director d’art a la Fundació Vila Casas. Per conèixer els detalls sobre la pròxima exposició que tindrà lloc aquest estiu al Museu d’Escultura Contemporània Can Mario: Les obres escultòriques de Joan Pedragosa.

En primer terme, Susanna comparteix que l’exposició de 50 prototips de fusta de balsa, són una donació de la família de Pedragosa a la Fundació. A continuació, el director d’art de la fundació interpreta l’obra de Joan Pedragosa.

Tot seguit, Àlex Susanna detalla la trajectòria professional de l’artista. Així, qualifica l’exposició com una “conseqüència natural de la seva creativitat com a dissenyador” que el va comportar a fer el salt a l’escultura.

“La puresa de la geometria suïssa”

A continuació, Susanna fa cinc cèntims sobre el format de l’exposició destacant que encara s’hi està treballant. No obstant això, avança que l’exposició serà de format mitjà i es col·locarà amb la intenció de desplegar el significat més íntim de l’obra de Pedragosa.

En darrer terme, recorda que l’exposició es podrà visitar al llarg del mes de juny. Convé ressaltar que l’acte de presentació, coincidirà amb l’acte de lliurament del premi a l’obra guanyadora del Premi d’Escultura. Sobre el concurs, Àlex Susanna defineix “d’espectacular” el nivell de participació obtingut.

Gaudí – Miró a Can Mario

Per últim, el director d’art de la Fundació Vila Casas avança una de les pròximes apostes escultòriques que es podran gaudir aquest estiu al Museu d’Escultura Contemporània Can Mario.

Podeu recuperar l’entrevista íntegra amb Àlex Susanna al voltant de l’exposició de Joan Pedragosa al Museu Can Mario de Palafrugell al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *