Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El MIC també se suspèn pel coronavirus

Escrit per a 13 de Març de 2020

  • Malgrat que la setmana passada es va realitzar el sorteig dels grups, finalment la direcció ha decidit suspendre l’edició d’enguany.

La direcció del MIC ha informat que també se suspèn el torneig pel coronavirus. Expliquen que la creixent problemàtica generada a nivell de salut per la propagació del COVID-19 ha provocat aquesta decisió. Així doncs, durant la propera Setmana Santa no se celebri la 21a edició del MICFootball ni el MICBasketball 2020.

La setmana passada es va fer el sorteig de la fase de grups del MIC, tot i que ja es tenia la mirada posada en l’evolució del coronavirus a Catalunya. En aquest sentit, des de la Secretaria General de l’Esport han recomanat a la direcció del torneig a suspendre’l.

L’organització lamenta profundament no poder celebrar l’edició d’enguany a la que, com sempre, s’havien dedicat molts esforços.  “És evident que estem davant d’una situació de caràcter excepcional i imprevisible, que requereix actuar amb el més alt sentit de responsabilitat, per la qual cosa tant la direcció del torneig com les autoritats competents hem prioritzat vetllar pel benestar i la salut de tots els implicats” apunten des de la direcció del MIC.

D’altra banda, lamenten les molèsties causades, però es mostren confiats que els afectats entendran i acceptaran la necessitat de no celebrar el torneig. 

Des de MICSports apunten que seguiran treballant amb la mateixa il·lusió de sempre per poder celebrar les properes edicions. Això sí, enguany el MIC també se suspèn pel coronavirus.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *