Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El mag Albert porta un espectacle de llum, música i màgia al Teatre Municipal

Escrit per a 21 d'Octubre de 2022

  • Es podrà gaudir d’Spektrum aquest dissabte a les 6 de la tarda al Teatre Municipal de Palafrugell. S’emmarca en la programació familiar La Xarxa 2022.

Aquest dissabte a les 18 hores el mag Albert portarà l’espectacle Spektrum al Teatre Municipal de Palafrugell. Aquest s’emmarca dins de la programació familiar La Xarxa 2022.

Spektrum és una barreja de llum, so i màgia amb aparells de gran format que s’allunya dels trucs més petits. La llum negra que es farà servir permetrà fer brillar els colors fluorescents i poder parlar de les qualitats de la llum. El mag Albert explica a Ràdio Palafrugell que la música també tindrà molt de protagonisme, ja que sonarà tota l’estona.

Aquest espectacle va néixer després del confinament, quan Albert Picollà va poder idear-lo, fusionant la llum, la màgia i la música. Considera, que independentment de l’edat, tothom podrà gaudir de l’espectacle.

Albert Picollà Queralt és el mag Albert, té 25 anys i va néixer a Reus. Tot i la jove edat, va començar a practicar la màgia als 7 anys i des dels 18 que s’hi dedica professionalment.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *