Title

Artist

El Garbí ho guanya tot!

Escrit per el 2 d'Octubre de 2023

L’inici de temporada del Club Handbol Garbí ens està començant a deixar sense paraules. Els dos equips séniors del club, el masculí i el femení, continuen amb una trajectòria perfecta a la Lliga Catalana i aquest cap de setmana han tornat a guanyar els seus respectius partits a la tercera jornada i ja en van tres de consecutius, és a dir, sis si comptem els dos conjunts.

Pel que fa a l’equip masculí, els de Joe Gou han assaltat la pista de La Salle Bonanova. En un partit molt igualat a la primera part, on el Garbí ha tingut la capacitat de marxar al descans amb un avantatge de dos gols al marcador, la sortida de vestidors ha estat clau. La intensitat defensiva del Garbí i les aturades sota pals han assecat La Salle Bonanova i els palafrugellencs han pogut trencar el partit i posar-se amb sis gols d’avantatge que ja els han acompanyat fins al final del duel (29-35). El màxim golejador del Garbí ha estat Adrià Palomares, amb set dianes, però destaca sobretot el treball coral i l’esforç en defensa.

Des de Ràdio Palafrugell hem parlat amb l’entrenador, Joe Gou, que ha destacat la capacitat del seu equip de mantenir-se sòlid i saber atacar en el moment just. D’altra banda, és prudent a l’hora d’analitzar el gran inici de temporada, però a la vegada elogia els seus jugadors per aquest començament espectacular i destaca aquesta gesta.

Amb aquesta victòria, el Garbí es manté líder de la classificació de la Lliga Catalana, empatat a punts amb el Calella, un equip que sempre es troba al capdavant d’aquesta competició. La diferència de gols dels palafrugellencs, però, és superior i per això estan liderant la Lliga.

Respecte a l’equip femení, la història és la mateixa, tres victòries en tres partits. En aquesta ocasió, a més a més, el conjunt dirigit per Miquel Garcia ha golejat el Martorell al Garbí Arena. El resultat final ha estat molt contundent, de 39 a 24, és a dir, quinze gols de diferència, i ha recordat a les pallisses a les quals ens tenia acostumat aquest equip la temporada passada. El partit no ha tingut color i des dels primers minuts ha quedat clar que cauria del costat local. A la mitja part l’avantatge ja era de deu gols, així que ha estat una victòria que es pot considerar plàcida per al Garbí. La màxima golejadora ha estat Júlia Sala, amb vuit dianes.

De la mateixa manera que passa amb el masculí, el femení també lidera la Lliga Catalana. Empata a punts amb l’Amposta, però aquesta pallissa al Martorell fa que la diferència de gols sigui molt favorable al Garbí i per això es troba al capdavant de la classificació.