El Garbí femení es posa líder, però el masculí perd amb contundència

Escrit per el 7 de Novembre de 2022

Nova jornada de contrastos entre el que s’ha pogut veure del Garbí femení, que ha golejat el Canovelles i s’ha posat líder de la Primera Catalana, i el que s’ha vist del masculí, que ha caigut derrotat amb molta contundència a la pista del Sant Boi.

Començant parlant del femení, partit rodó i perfecte contra el Canovelles al Garbí Arena, que ha acabat amb una diferència de gairebé trenta gols (42-18). Malgrat que el rival havia perdut tots els partits que havia disputat aquesta temporada i el Garbí els havia guanyat tots, tothom s’esperava un duel més igualat, ja que el Canovelles havia deixat bones sensacions en moltes de les seves derrotes. En comptes d’això, el Garbí ha aconseguit una de les victòries més contundents de la temporada.

El duel ha estat dominat per les locals en tot moment. El joc del Garbí s’ha estructurat des d’una molt bona defensa, que ha permès atacar després. Les palafrugellenques han anat per davant en el marcador en tot moment i han aconseguit avantatges molt sòlids des del primer minut. A més a més, tampoc no han afluixat a la segona meitat i això és el que ha acabat portant aquest resultat final.

Gràcies a aquesta victòria el Garbí s’ha posat líder, ja que el Gavà, per fi, ha perdut un partit. A més a més, el Garbí és, amb molta diferència, l’equip que té una millor diferència de gols a favor i en contra. És l’equip més golejador de la Primera Catalana i el segon que menys gols rep. La pròxima setmana el rival serà el Sant Quirze, el primer contrincant del Garbí de la zona alta de la taula aquesta temporada.

En canvi, la pel·lícula del masculí ha estat una altra. Els jugadors de Joe Gou visitaven la pista del Sant Boi, líder de la Lliga Catalana, i el resultat ha estat molt desfavorable per als palafrugellencs, que han caigut per una diferència de setze gols (45-29).

Durant els primers quinze minuts de partit, el Garbí ha sabut contenir bé les envestides del Sant Boi i fins i tot ha mantingut el marcador igualat, però a partir del minut vint ja hi ha hagut els primers avantatges insalvables. A la mitja part, els locals ja guanyaven per sis gols de diferència i a la represa han acabat de sentenciar un Garbí que no ha pogut fer absolutament res en aquest duel. Els set gols de Pere Bataller són l’única nota positiva dels palafrugellencs, que tenien la baixa d’un dels seus màxims golejadors, Edu Madí.

Amb aquesta derrota el Garbí s’allunya de la quarta posició, que és la darrera que dona accés a la lluita pel títol a la pròxima fase, així que els de Joe Gou han de tornar a remar a contracorrent per reduir el punt que els allunya de l’Espanyol. El pròxim cap de setmana comença la segona volta i el Garbí torna a jugar contra l’Adrianenc, un rival que va ser molt assequible per als de Joe Gou.