Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El festival mariner Terra de Mar reprèn la seva 14a edició

Escrit per el 17 de Maig de 2021

  • Després de l’aturada per la pandèmia, el festival Terra de Mar reprèn la seva 14a edició.
  • Conversem amb el seu organitzador, Raül Mata que destaca la nova distribució de les activitats en tres caps de setmana fins al primer de juny.

Conversem amb Raül Mata, tècnic de patrimoni del Museu de la Pesca i responsable de l’organització del festival Terra de Mar. A continuació, conversem sobre el festival mariner de Palamós amb el seu organitzador per així conèixer els detalls de l’edició d’enguany.

Per començar, preguntem a en Raül Mata sobre que és el que engloba el festival Terra de Mar de Palamós en aquesta 14a edició que es va veure estroncada amb l’arribada de la pandèmia. Com a novetat, les activitats del festival es programaran durant tres caps de setmana diferents.

El festival Terra de Mar se celebrarà durant els tres pròxims caps de setmana

El primer cap de setmana del festival (22 i 23 de maig), es dedicarà a la “Exposició de vaixells tradicionals i de navegació·. Simultàniament, s’organitzaran sortides de navegació pel litoral palamosí, on es visitaran les zones de platja més verges de la zona.

En el cas del 29 i 30 el torn serà per les “Activitats blaves”. El que segons explica Mata, consistirà en un seguit de visites guiades per descobrir el territori marítim i històric del litoral.

Convé ressaltar que totes les visites guiades de les quals fa menció en Raül a continuació, están sotmeses a aforament limitat i cal reserva prèvia.

En el cas del tercer cap de setmana del festival -dins les dates del 5 i 6 de Juny-, el lema serà “Zero plàstics al mar”. La intenció de les jornades és conscienciar a les persones de la problemàtica que suposa actualment l’abocament de plàstics al mar. A continuació, en Raül exposa quina serà la dinàmica de les activitats.

A banda de les activitats organitzades a la zona del Port de Palamós, el festival també ha programat en altres localitzacions de la vila. Per exemple, la capella del Carme o els cinemes Lincoln.

Per concloure, disposeu de la conversa completa amb en Raül Mata, l’organitzador del festival Terra de Mar a l’enllaç de continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).