Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Festival Clàssic Pals torna amb un cartell de primera línia

Escrit per el 19 de Juny de 2024

La tercera edició del Festival Clàssic Pals arribarà aquest proper mes d’agost, amb un concert més dels programats l’any anterior. Seràn quatre cites destacades, comptant amb artistes nacionals i internacionals.

El projecte del Clàssic Pals va nèixer l’any 2022 quan Emma Stratton va agafar el relleu de l’antic festival, liderat per la pianista Carlota Garriga.

Els esdeveniments es portaran a terme a l’Església de Sant Pere de Pals, amb una programació que, com l’any passat, manté el vincle amb la Schubertiada.

Les entrades per al Festival Clàssic Pals tenen un preu que oscil·la entre els 10 i els 15 euros, segons l’espectacle, i es poden adquirir prèviament a través de Codetickets. El festival el coorganitzen l’Associació Cultural i l’Ajuntament de Pals.

La inauguració del festival tindrà lloc l’11 d’agost a les 21 h amb l’espectacle líric teatral La mort de Violeta, que comptarà amb les veus de Laura Coll, Pepe Hannan, Xavi Vilalta, M. Àngels Puig, David Granato i Federico Figueroa. Aquesta proposta innovadora barreja dramatúrgia i música, basant-se en la novel·la La Dama de les Camèlies i l’òpera La Traviata, amb l’objectiu d’acostar l’òpera a un públic més ampli. Aquesta obra ja es va estrenar al Teatro Madrid.

El segon concert del festival, lligat a la Schubertiada, tindrà lloc el 13 d’agost a les 21 h amb Adelphi Quartet. Els intèrprets Maxime Michaluk, Esther Agustí, Adam Newman i Nepomuk Breun oferiran una selecció exquisida de la Schubertiada.

El tercer concert, programat per al 18 d’agost a les 21 h, serà un recital de flauta i piano amb Elisabeth Franch i José Enrique Bagaría. Aquesta combinació promet una nit màgica de música clàssica.

Finalment, el festival es tancarà el 25 d’agost a les 21 h amb un recital de piano impulsat per l’artista i directora del festival, Emma Stratton.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).