Informació local

Current track

Title

Artist

El FC Palafrugell torna a caure a Fornells i l’AD Sauleda també perd el primer partit del curs

Escrit per el 29 de Gener de 2024

Els blanc-i-negres arrenquen un 2024 complicat. També l’AD Sauleda, que encara no ha guanyat cap partit aquest any, però La Punxa CF sí.

El FC Palafrugell no aconsegueix revertir la dinàmica negativa en la qual ha entrat aquest 2024. Els blanc-i-negres han tornat a perdre al camp del Fornells UE per 3 a 1 en la jornada 17 i s’enfonsen ara fins a la novena plaça del grup 1 de Segona Catalana. El partit, dominat pels locals, marxava 2 a 0 al descans i en la represa, Arnau Ruiz al minut 51 marcava l’únic gol de la tarda per als palafrugellencs, insuficient per aconseguir puntuar a Fornells de la Selva, que contestava per posar el 3 a 1 final amb la darrera diana de l’enfrontament al minut 78 el conjunt local.

Un duel del qual el primer entrenador blanc-i-negre, Sergi Luis Sepu, feia aquest balanç:

El FC Palafrugell encara no ha guanyat en les 3 primeres jornades de 2024 / ALBA CABRERA

D’altra banda, al grup 1 de Tercera Catalana, l’AD Sauleda tampoc està començant amb bon peu aquest 2024. El conjunt taronja ha perdut el primer partit d’aquesta temporada en la jornada 16 per 2 a 1 al camp de l’Empuriabrava Castelló CE B, penúltim classificat, però manté el lideratge del grup. Això sí, La Punxa CF sí que ha guanyat per 2 a 3 a domicili contra el Sant Pere Pescador FC i manté la setena posició.

Per la seva part, al grup 2 de Quarta Catalana, els dos equips palafrugellencs sí que han aconseguit puntuar en els seus respectius enfrontaments de la jornada 16. El Mas Mascort FC ha guanyat per 2 a 3 al camp de l’Armentera CF i amb els tres punts puja a la cinquena posició, mentre que La Punxa CF B ha empatat 2 a 2 al Camp del Gregal amb l’Esportiu Ventalló, però en sumar només un punt, els blaus baixen a la vuitena posició.