El FC Palafrugell suma els tres primers punts del curs com a local al Gregal

Escrit per el 23 d'Octubre de 2023

Els blanc-i-negres aconsegueixen el primer triomf a casa en set jornades, mentre que els equips palafrugellencs de Tercera Catalana també han guanyat, però els de Quarta Catalana no

El Camp del Gregal ha estat l’escenari atípic per a la primera victòria en les primeres set jornades del grup 1 de Segona Catalana per al FC Palafrugell, imposant-se per 2 a 1 a l’Empuriabrava Castelló CE. Tot i que els de l’Alt Empordà van avançar-se al marcador amb un gol de Pol Compte al minut 33 i que al minut 40 els palafrugellencs es van quedar amb un home menys per la resta de l’enfrontament després de l’expulsió de Brian Perujo, l’Arnau Ruiz va aconseguir forçar un penal que Hossni Jelleun va transformar en el segon intent al minut 44 per marxar al descans amb l’empat 1 a 1.

En la represa, els canvis a l’alineació blanc-i-negra van fer efecte, tot i la inferioritat numèrica. El juvenil que debutava al primer equip, Pau Figarola, va marcar el segon gol al minut 56 que va donar la victòria al Palafrugell i va posar el 2 a 1 com a resultat final. Tres punts que fan pujar a l’equip fins a la vuitena posició de la classificació, i un duel que analitza així el primer entrenador, Sergi Luis Sepu:

Tot i jugar la major part del partit amb un home menys, han guanyat / ALBA CABRERA

En la sisena jornada del grup 1 de Tercera Catalana, l’AD Sauleda ha sumat la seva sisena victòria consecutiva, imposant-se a domicili per 1 a 2 al camp de l’Alt Empordà de Peralada CE, per continuar liderant el grup. Per la seva part, La Punxa CF també ha guanyat com a visitant contra el Llança CE per 3 a 4 i pugen fins a la sisena plaça.

Per contra, en la també sisena jornada del grup 2 de Quarta Catalana, els equips palafrugellencs no han pogut puntuar: el Mas Mascort FC ha perdut 2 a 1 al camp del Vilamalla FC, segon classificat, i baixa a la sisena posició, mentre que La Punxa CF B és ara quart, en haver perdut 0 a 3 al Gregal contra l’Escala FC B, que ara és el nou líder del grup.