Title

Artist

El FC Palafrugell suma el tercer triomf consecutiu del curs a Santa Coloma de Farners

Escrit per el 30 d'Octubre de 2023

Els blanc-i-negres guanyen com a visitants al Farners CE, mentre que l’AD Sauleda i La Punxa CF han empatat a casa

Tercera victòria consecutiva per al FC Palafrugell en aquesta vuitena jornada del grup 1 de Segona Catalana. Els blanc-i-negres, que se situen ara sisens a la classificació amb 14 punts, s’han imposat diumenge per a 1 a 3 a Santa Coloma de Farners contra el Farners CE. Al minut 34′, Ian Lafuente avançava al conjunt local al marcador. Però al minut 42, els palafrugellencs responien amb el quart gol de Joel Casado aquest curs per tornar a posar l’empat al marcador i al 44′ Alex Alaminos marcava la seva segona diana aquesta temporada per fer que el Palafrugell marxés al descans 1 a 2.

En la represa, Arnau Ruiz va allargar la distància al marcador també amb el seu quart gol en les primeres vuit jornades marcant al minut 74 per definir el resultat final d’1 a 3. Un duel que, tot i que els palafrugellencs el van dominar, va tenir una primera meitat molt igualada, tal com explica el primer entrenador blanc-i-negre, Sergi Luis Sepu:

El Palafrugell suma dues victòries a domicili i una a casa seguides / ALBA CABRERA

En la setena jornada del grup 1 de Tercera Catalana, els dos equips palafrugellencs només han pogut sumar un punt, respectivament, tot i jugar com a locals. Dissabte, l’AD Sauleda ha empatat 1 a 1 a l’Estadi Josep Pla i Arbonès amb el Llançà CE, però mantenen la primera posició. Per contra, La Punxa CF baixa fins a la setena plaça en empatar diumenge al Camp del Gregal 3 a 3 amb el Base Roses CF.

D’altra banda, al grup 2 de Quarta Catalana, els dos conjunts de Palafrugell han sumat els tres punts aquesta setena jornada: dissabte, el Mas Mascort FC es va imposar al Gregal per 4 a 1 al Siurana UE i manté la setena posició de la classificació, mentre que diumenge La Punxa CF B ha guanyat per 2 a 6 al camp de l’Armentera CF i puja fins a la tercera plaça.