El FC Palafrugell recupera la segona posició i l’AD Sauleda s’hi estableix

Escrit per el 14 de Novembre de 2022

• A Tercera Catalana, els dos equips palafrugellencs estan en places d’ascens, mentre que a Quarta, aquesta jornada no ha pogut guanyar cap dels dos clubs

Els dos equips palafrugellencs de Tercera Catalana han tancat la novena jornada ocupant la segona plaça de la classificació. El FC Palafrugell ha recuperat la segona posició després d’haver guanyat dissabte al Camp del Gregal per 6 a 1 al Borrassà FC, havent sumat 18 punts, els mateixos que té el Vilajuïga, tercer, i a set punts del Bellcaire, el líder del grup 16.

Els de Sergi Luis Sepu i Juanito Paez es van avançar al minut 8 amb un golàs de lliure directe de Juanito Aznar, però que els locals van igualar per mitjà de Joan Hernández al minut 20. Una primera part molt igualada en la que Pau Sala va decantar el marcador per als blanc-i-negres amb un doblet just abans del descans (43′ i 44′) i així recupera la segona posició de la classificació de màxims golejadors del grup amb 11 dianes en 9 partits, només una menys que el pitxitxi, també blanc-i-negre, Arnau Ruiz amb 12 gols en 9 partits.

La segona part ha estat controlada de principi a fi pels palafrugellencs, amb gols de Víctor Vidal (60′), Erik Giménez (62′) i el hat-trick de Pau Sala (81′) per certificar la victòria. A més, el capità Marc Romero va reaparèixer als terrenys de joc després de poc menys d’un any recuperant-se d’una lesió i va explicar que estava molt content de fer-ho en un nou triomf per l’equip:

Romero retorna a la defensa blanc-i-negre després d’una llarga baixa / ALBA CABRERA

Igualment, Romero ha destacat la importància de guanyar-ho tot a casa:

El capità del Palafrugell afirma que no poden perdonar com a locals cap punt més / ALBA CABRERA

Per la seva part, l’AD Sauleda també va guanyar dissabte al camp del Blanes B per 2 a 3 i es manté segon del grup 17 amb 21 punts, amb un punt més que l’Hostalric i a quatre punts de l’Sporting Vidrerenca, amb Adrià Ortega com a màxim golejador del conjunt taronja però també del grup, havent marcat 10 gols en nou partits.

A Quarta Catalana, la jornada vuit no ha anat tan bé per als equips de la vila. El Mas Mascort ha perdut al Gregal per 1 a 3 contra el Lloretenc 2016 i es queda tretzè de 16 al grup 28, mentre que La Punxa ha empatat al camp del Camallera i ara baixa a la tercera posició amb 17 punts, a un del Celrà que és segon i a 2 punts del Comacros B.