El FC Palafrugell recupera el camí de la victòria a Tordera

Escrit per el 20 de Novembre de 2023

Els blanc-i-negres s’emporten els tres punts a casa d’un vell conegut i l’AD Sauleda també al derbi palafrugellenc contra La Punxa CF

En la segona jornada consecutiva jugant a domicili, el FC Palafrugell ha aconseguit tornar al camí de la victòria guanyant per 3 a 4 al Tordera CF. Un nou triomf el d’aquesta onzena jornada que fa que els blanc-i-negres pugin fins a la cinquena plaça del grup 1 de Segona Catalana.

En un partit amb molts gols i on al minut 10 s’avançava el conjunt local, Brian Perujo transformava al minut 12 l’empat per als palafrugellencs des del punt de penal i Arnau Ruiz al minut 38 i Abde Kerarmi al 41′ posaven l’1 a 3 al descans. En la segona meitat, va sortir amb molta força el Tordera, que va posar el 3 a 3 amb un doblet d’Alex Sànchez, marcant primer al 48′ i després al 59′. Finalment, al minut 78, Hossni Jelleun marcava el darrer gol de la tarda per donar els 3 punts al Palafrugell. Un enfrontament que analitzava així el primer entrenador Sergi Luis Sepu en finalitzar-ho:

Els blanc-i-negres van imposar-se al camp d’un vell conegut / ALBA CABRERA

D’altra banda, en la jornada 10 del grup 1 de Tercera Catalana, l’AD Sauleda s’ha emportat el derbi palafrugellenc per 1 a 2 al Camp del Gregal contra La Punxa CF. Un resultat que fa que els taronges continuïn com a líders imbatuts a la classificació, mentre que els blaus baixen fins a la setena posició.

En la també desena jornada del grup 2 de Segona Catalana, igualment el Mas Mascort FC ha guanyat el seu duel al camp de l’Esportiu Ventalló i es col·loca setè a la classificació. Per la seva part, La Punxa CF B es queda ara a la tercera posició, però amb un partit menys i pendent de disputar en ajornar-se el seu desplaçament d’aquesta jornada al camp del Jafre UD.