El FC Palafrugell no puntua al camp de La Jonquera UE

Escrit per el 13 de Novembre de 2023

Els blanc-i-negres baixen fins a la setena posició. L’AD Sauleda empata però es manté líder i La Punxa CF guanya

Tercera derrota de la temporada per al FC Palafrugell en el desplaçament més llarg del curs per 4 a 2 al camp de La Jonquera UE. Així, els de Sergi Luis Sepu i Juanito Paez baixen de la tercera fins a setena posició de la classificació del grup 1 de Segona Catalana.

En un partit molt igualat i molt intens, els locals s’avançaven al minut 17, però Joel Casado posava amb el seu cinquè gol de la temporada l’empat 1 a 1 al marcador abans del descans (minut 42). En la represa, un gol ràpid dels verds-i-blancs al 46′ els tornava a posar per davant. I, tot i que al minut 64 es quedaven amb un home menys, La Jonquera marcava el tercer al minut 83, al que Abde Kerarmi va contestar per posar el 3-2 al minut 85, insuficient per posar la igualada i que arribà just després de l’expulsió de Famou Sangare, que debutava en aquest duel com a titular dels palafrugellencs. Finalment, al minut 89′, el rival posava el 4 a 2 definitiu.

Després de l’enfrontament, Paez argumentava el transcurs de l’enfrontament per als palafrugellencs:

Els palafrugellencs trenquen una bona ratxa de quatre triomfs seguits / ALBA CABRERA

Al grup 1 de Tercera Catalana, l’AD Sauleda ha empatat en un partit sense gols amb el Pals Atlètic disputat a l’Estadi Josep Pla i Arbonès, però el conjunt taronja es manté líder a la classificació. Per la seva part, La Punxa CF s’ha imposat per 2 a 3 al camp del Roses AE B i puja fins a la quarta posició.

D’altra banda, al grup 2 de Quarta Catalana, el Mas Mascort FC ha perdut al Camp del Gregal per 2 a 3 contra el Global-Palamós CF i baixa una posició fins a la novena plaça, mentre que La Punxa CF B ha guanyat també al Gregal per 2 a 0 a La Pera UE. Els blaus continuen tercers i són l’equip més golejador del grup, havent anotat ja 30 dianes en 9 jornades disputades.