El FC Palafrugell no pot amb el Bellcaire però el Mas Mascort guanya al Gregal

Escrit per el 6 de Febrer de 2023

• Els blanc-i-negres han perdut a casa contra el líder del seu grup, però els dos equips palafrugellencs de Quarta Catalana que han jugat aquest cap de setmana han guanyat

El FC Palafrugell no ha pogut amb el Bellcaire FC. Els de Sergi Luis Sepu i Juanito Paez han caigut per la mínima de 0 a 1 al Camp del Gregal en el partit del primer classificat contra el segon del grup 16 de Tercera Catalana.

En un enfrontament molt travat durant la primera meitat i que els palafrugellencs han disputat pràcticament de manera íntegra amb un home menys per l’expulsió de targeta vermella directa de Brian Perujo al minut 8, el conjunt blau va marcar l’únic gol de l’enfrontament en una bona acció individual de Jabbi Lamin al 35′. En la primera part es va escalfar molt l’ambient i es va veure poc futbol, en un duel físic molt dur que l’àrbitre no va ajudar tampoc a gestionar.

En la represa, els blanc-i-negres van dominar tot i ser un menys i van generar més ofensivament, sense tenir cap ocasió de gol clara que poguessin materialitzar, tal com analitza el lateral esquerre, Eloi Gámez:

Segona derrota de la temporada, primera de la segona volta i primer partit del curs en què el FC Palafrugell no marca cap gol. Així, els blanc-i-negres continuen segons, però ara a quatre punts del líder, i dos per sobre del tercer classificat, el Roses City FC. Per la seva part, recordem que l’AD Sauleda ha ajornat el seu partit d’aquesta jornada i com que no ha jugat baixa a la tercera posició del grup 17 de Tercera Catalana, a un punt ara de l’Arbúcies.

Aquesta jornada, les victòries palafrugellenques s’han donat a Quarta Catalana. Al grup 28, el Mas Mascort FC sí que ha guanyat al Gregal per 1 a 0 al Cal Aguidó B i ara puja fins a la desena posició, mentre que La Punxa CF ha guanyat per 2 a 4 al camp del Viladamat B per continuar liderant el grup 29 de Quarta Catalana.