El FC Palafrugell no aconsegueix puntuar a Olot

Escrit per el 4 de Desembre de 2023

Els blanc-i-negres baixen a la cinquena posició, mentre que l’AD Sauleda continua líder del seu grup i La Punxa CF escala fins a la vuitena plaça.

Quarta derrota del curs per al FC Palafrugell. El Sant Jaume d’Olot B CF ha guanyat per 3 a 1 al seu camp en la tretzena jornada del grup 1 de Segona Catalana, fent que el conjunt blanc-i-negre baixi ara de la tercera a la cinquena posició de la classificació.

Ja en la primera meitat de l’enfrontament, els locals s’avançaven al minut 8 i marcaven el segon al minut 16 per marxar 2 a 0 al descans. En la represa, Hossni Jelleun al minut 55 va marcar la seva cinquena diana del curs i l’únic gol que va pujar al marcador per part dels palafrugellencs, insuficient per poder puntuar, i els olotins van posar el 3 a 1 final al minut 89.

Un resultat advers que analitza així el segon entrenador, Juanito Paez:

Els blanc-i-negres no van poder refer-se en la segona meitat / ALBA CABRERA

En la dotzena jornada del grup 1 de Tercera Catalana, l’AD Sauleda ha empatat 2 a 2 al Camp del Gregal rebent a l’Agullana CF, el segon classificat. Però, la repartició de punts fa que tot continuï igual i el conjunt taronja segueix imbatut, liderant la classificació. D’altra banda, La Punxa CF sí que ha aconseguit guanyar diumenge al Gregal per 4 a 0 al Roses City FC, tercer classificat, i puja fins a la vuitena posició.

Per la seva part, en la també dotzena jornada del grup 2 de Quarta Catalana, cara i creu per als equips palafrugellencs. El Mas Mascort FC ha aconseguit la seva tercera victòria consecutiva guanyant al Gregal per 4 a 1 al Fortià CE i puja fins a la cinquena posició, mentre que La Punxa CF B ha perdut 2 a 1 al camp del líder del grup, el Vilamalla FC, i baixa a la sisena plaça.