Artist

El FC Palafrugell i l’AD Sauleda comencen la temporada puntuant

Escrit per el 18 de Setembre de 2022

• En l’inici del curs a Tercera Catalana, el conjunt taronja ha guanyat a domicili mentre que els blanc-i-negres han empatat també en camp rival

La temporada 22/23 de Tercera Catalana ha començat aquest cap de setmana i els dos equips palafrugellencs de la categoria han puntuat fora de casa. L’AD Sauleda (grup 17) va jugar dissabte a Salt contra la Penya Bons Aires i va guanyar per 3 a 0, mentre que diumenge el FC Palafrugell (grup 16) ha empatat 3 a 3 al camp del Bellcaire CF.

El conjunt taronja va dominar durant tot el partit, i ja va marcar el primer gol del seu doblet en aquest enfrontament Adrià Ortega al minut 24. Ja en la segona meitat, Amandjam Jaló posava el segon per als palafrugellencs al 62′ i ja al 75′, Ortega tancava el marcador en favor dels d’Alejandro Santin. Amb aquesta victòria, la Sauleda dormirà la primera jornada com a líder del seu grup, i per al pròxim cap de setmana tornarà a jugar fora contra l’Anglès, dissabte 24 de setembre a les 17h.

Per la seva part, tal com explica Eloy Gámez, uns dels capitans i defensor polivalent del Palafrugell, l’equip de Sergi Sepu i Juanito Páez ha disputat un partit menys plàcid:

Al minut 25, els blanc-i-negres han jugat amb un home menys / ALBA CABRERA

El primer gol d’Arnau Ruiz va obrir la llauna (4′), però Moha Zayzoun va empatar per als locals al 24′ i Benbandy Konteh els avançava al marcador al minut 34, però l’equip palafrugellenc responia amb el 2 a 2 abans del descans, amb una diana de Pau Salas (44′). En la represa, Josué Angel tornava a posar per davant al Bellcaire (57′) i Ruiz marcava el seu segon gol de l’encontre (76′) per posar de nou l’empat 3 a 3 i el resultat final. Un punt sumat per al combinat blanc-i-negre que els situa setens a la classificació. La pròxima jornada la jugaran previsiblement al Camp del Gregal per les obres a l’Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès dissabte a les 16.45h contra el Sant Pere Pescador.

Per la seva part, a Quarta Catalana, La Punxa CF i el FC Mas Mascort iniciaran la temporada també el pròxim cap de setmana.