El FC Palafrugell guanya en l’afegit al Quart UE al Gregal

Escrit per el 27 de Novembre de 2023

Els blanc-i-negres aconsegueixen sumar els tres punts en els darrers minuts del partit. L’AD Sauleda continua imbatuda però La Punxa CF ha perdut

Segona victòria consecutiva per al FC Palafrugell. En aquesta dotzena jornada del grup 1 de Segona Catalana, els blanc-i-negres s’han imposat in extremis al Camp del Gregal, guanyant per 1 a 2 al Quart UE.

En una primera meitat molt travada, els de Sergi Luis Sepu i Juanito Paez marxaven al descans per sota al marcador després d’un gol en pròpia porteria d’Ayoub El Kassoiri al minut 42. Però en la represa, els canvis sobre la gespa van tenir efecte. Al minut 79, Hossni Jelleun marcava la seva diana número quatre aquest curs per posar l’empat i entre el capità Marc Romero i Arnau Ruiz van fer pujar el gol de la victòria palafrugellenca en el temps afegit.

Un triomf que analitzava el segon entrenador, Juanito Paez, en finalitzar l’enfrontament:

Després d’una 1a meitat complicada, el Palafrugell va resoldre l’encontre / ALBA CABRERA

També el capità Marc Romero va comentar com havia estat el partit i com s’havia sentit l’equip en jugar de nou al Gregal:

Era el segon partit del curs que els blanc-i-negres juguen al Gregal / ALBA CABRERA

D’altra banda, al grup 1 de Tercera Catalana, cara i creu per als equips palafrugellencs en l’onzena jornada. L’AD Sauleda continua com a líder imbatut a la classificació en tornar a guanyar per 1 a 3 al camp Roses AE B, mentre que La Punxa CF baixa fins a la vuitena posició en haver perdut a domicili per 2 a 1 contra l’Agullana CE.

Al grup 2 de Quarta Catalana, el Mas Mascort FC ha guanyat 1 a 2 al Sant Antoni CF i es manté setè a la classificació. Per la seva part, La Punxa CF B ha perdut al Gregal per 0 a 3 contra el Camallera CF i baixa fins a la quarta posició.