El FC Palafrugell guanya a La Bisbal d’Empordà i tanca 2023 com a quart classificat

Escrit per el 18 de Desembre de 2023

Els blanc-i-negres tanquen l’any amb victòria, igual que l’AD Sauleda, que seguirà el 2024 liderant el seu grup, mentre que el partit de La Punxa CF s’ha ajornat

El FC Palafrugell ha aconseguit tancar bé 2023 emportant-se el derbi baix-empordanès de la jornada 14 del grup 1 de Segona Catalana per 0 a 1 al camp de l’Atlètic Bisbalenc. Un triomf que ha estat possible gràcies al gol al minut 14 de Joel Casado i que és el vuitè d’aquest curs per als blanc-i-negres, que, després de la derrota aquesta jornada del Farners CE, arribaran a 2024 com a quarts classificats, amb 26 punts, trobant-se a dos del segon classificat, La Jonquera UE i a cinc del líder, el Juventus Lloret FC.

Un resultat aconseguit a La Bisbal d’Empordà que analitzava així el primer entrenador, Sergi Luis Sepu, qui també afegia el que cal millorar de cara al pròxim any:

Els blanc-i-negres han pujat una posició per la derrota del Farners CE / ALBA CABRERA

En la tretzena jornada del grup 1 de Tercera Catalana, l’AD Sauleda ha tancat l’any perpetuant la seva hegemonia en imposar-se per 1 a 3 al camp del Roses City FC per continuar com a líder imbatut del grup. Per la seva part, el partit de La Punxa CF al camp del Bàscara FC ha quedat ajornat i els blaus, amb un partit menys, començaran 2024 des de la novena posició de 16 equips.

D’altra banda, en la també tretzena jornada del grup 2 de Quarta Catalana, el Mas Mascort FC ha perdut 1 a 0 al camp del Verges CF i es queda a la cinquena posició de cara a 2024. La sisena plaça és per La Punxa CF B, però amb un partit menys, ja que el seu partit d’aquesta jornada contra el Siurana UE al Camp del Gregal també s’ha ajornat.