El FC Palafrugell guanya a Blanes contra el Ca La Aguidó AD

Escrit per el 16 d'Octubre de 2023

• Els blanc-i-negres tornen a la senda de la victòria a domicili, mentre que l’AD Sauleda porta cinc triomfs consecutius i lidera el seu grup a Tercera, on també està La Punxa CF

El FC Palafrugell torna a guanyar fora de casa i aquest diumenge, en la jornada sis del grup 1 de Segona Catalana, ho ha fet per 1 a 4 al Municipal Pedro Alia-Dorado contra el Ca La Guidó AD. Els blanc-i-negres, dominadors de la primera meitat havent tocat diverses peces de l’onze respecte al partit amb el Torroella UE, s’avançaven amb un gol matiner del doblet d’Arnau Ruiz, que tornava a jugar com a titular aquest curs, al minut 3. En arribar a la mitja hora de partit, Samu Pérez posava l’empat al marcador (32′), que l’Arnau va tornar a desfer al minut 37 amb el seu segon gol per marxar 1 a 2 al descans.

En la represa, Jota va protagonitzar diverses aturades i els palafrugellencs van defensar bé i aprofitar els contraatacs per augmentar la distància al marcador i posar l’1 a 4 final, amb gols d’Hossni Jelleun (70′) i d’Alex Alaminos (75′), que s’estrenen aquesta temporada com a golejadors blanc-i-negres. Un triomf que situa als de Sergi Luis Sepu i Juanito Paez onzens a la classificació de 18 i que analitzava així el primer entrenador:

Els blanc-i-negres tornen a emportar-se els 3 punts fora de casa / ALBA CABRERA

En la cinquena jornada del grup 1 de Tercera Catalana, l’AD Sauleda ha encadenat la seva cinquena victòria consecutiva a l’Estadi Josep Pla i Arbonès guanyant per 3 a 1 al Mont-ras CE, per continuar liderant la classificació. Per la seva part, La Punxa CF també han guanyat al Camp del Gregal 2 a 1 a l’Alt Empordà de Peralada CE i puja a la setena posició.

D’altra banda, també en la cinquena jornada del grup 2 de Quarta Catalana, el Mas Mascort FC també va guanyar dissabte al Gregal per 2 a 1 al Camallera CF, però La Punxa CF B ha perdut 4 a 3 al camp del Sant Miquel de Fluvià CF. Així, els blaus perden el lideratge i baixen a la tercera posició, mentre que els vermell-i-negres escalen fins a la cinquena.