El FC Palafrugell empata amb el Pals i l’AD Sauleda cau contra el Cristinenc

Escrit per el 8 de Maig de 2023

• Els blanc-i-negres i els taronges no aconsegueixen guanyar ni tampoc La Punxa CF, però el Mas Mascort FC acumula tres de tres a l’Estadi Josep Pla i Arbonès.

Ha estat un cap de setmana complicat per al futbol palafrugellenc, havent jugat els quatre equips del poble dissabte i només un d’ells ha aconseguit guanyar. Al grup 16 de Tercera Catalana, el FC Palafrugell ha empatat 1 a 1 el derbi baix-empordanès amb el Pals Atlètic en un partit al Camp del Gregal on es van avançar els rivals al minut 22 i ja en el descompte, el reaparegut Arnau Ruiz, que va entrar al partit a l’inici de la segona part després d’un mes de baixa per lesió per aconseguir la seva diana número 26 en 25 enfrontaments disputats, va posar l’empat ja en el temps afegit i va donar un punt als blanc-i-negres.

És el quart empat de la temporada per als de Sergi Luis Sepu i Juanito Paez, en un tram final de curs dur, però, es mantenen segons i encara tot és possible. En aquest sentit, després del duel de la jornada 29, el segon capità Eloy Gamez remarca que han de ser forts i donar el millor de sí mateixos els cinc partits que queden:

Els blanc-i-negres celebren la tornada d’Arnau Ruiz / ALBA CABRERA

Per la seva part, al grup 17 de Tercera Catalana, L’AD Sauleda també ha perdut el seu respectiu partit per 3 a 1 al camp del Cristinenc CE. Però els taronges continuen segons, això sí, ara ja a 10 punts del líder l’Sporting Vidrerenca, amb 15 punts encara en joc.

A Quarta Catalana, el Mas Mascort FC aconsegueix la tercera victòria en la tercera jornada que juga com a local a l’Estadi Josep Pla i Arbonès, imposant-se per 4 a 0 al cuer, el GEiEG, per situar-se desens a la classificació del grup 28. I al grup 29, sorprenentment, La Punxa CF ha perdut per 4 a 2 al camp del segon classificat, el Comacros B, essent només el segon duel que perd aquest curs i una derrota intranscendent per al conjunt blau, que ja és matemàticament equip de Tercera Catalana.