El FC Palafrugell arriba a les 20 victòries aquest curs i l’AD Sauleda perd la segona plaça

Escrit per el 3 d'Abril de 2023

• En la jornada 25 de Tercera Catalana, abans de l’atura de Setmana Santa, els blanc-i-negres guanyen, els taronges perden i els equips de Quarta Catalana han hagut de suspendre els seus respectius enfrontaments

El FC Palafrugell marxa al descans de Setmana Santa després d’aconseguir la seva victòria número 20 aquest curs i la setena consecutiva en la jornada 25 del grup 16 de Tercera Catalana, guanyant per 3 a 1 al Roses City FC, capgirant el resultat negatiu de la primera volta a Roses. En un partit molt igualat fins a la primera mitja hora però amb més arribades a l’àrea rival dels blanc-i-negres, Juanito Aznar obria la llauna al minut 36 des d’un xut directe a pilota aturada després d’una falta i l’enfrontament marxava així al descans.

En la represa, Erik Giménez marcava al minut 60 el segon gol per als palafrugellencs, la seva novena diana aquesta temporada, igual que la de Juanito. Al minut 81, Djalmir Acosta conegut com a Xato marcava el darrer gol dels locals i el seu primer aquest curs. Finalment per“o, Carlos García marcava per al conjunt visitant el gol de consolació al 90.

En acabar el duel, Xato expressava com se sentia després de convertir-se en el catorzè jugador de la plantilla dirigida per Sergi Luis Sepu i Juanito Paez en marcar aquesta temporada:

Djalmir explica que va patir fa poc una lesió / ALBA CABRERA

A més, Acosta va analitzar el resultat, que situa al Palafrugell amb 63 punts, a quatre del líder, el FC Bellcaire, i 10 per sobre del Roses City FC:

Els blanc-i-negres s’allunyen del tercer classificat / ALBA CABRERA

Per la seva part, al grup 17 de Tercera Catalana, aquesta jornada 25 l’AD Sauleda no ha pogut sumar al camp de l’Arbúcies CF, on ha perdut per 2 a 0. Una derrota que fa que els d’Alejandro Santín i Jose Marquez caiguin a la tercera posició, a dos punts de l’ara segon classificat, l’Hostalric Atlètic.

A Quarta Catalana, els dos partits dels equips palafrugellencs s’han suspès. Per tant, queden ajornats i pendents de nou horari els partits de la jornada 24 Penya Bons Aires B – La Punxa CF al grup 29 i el Mas Mascort FC – Montessori-Palau CCE al grup 28.