Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El diumenge a la tarda arribarà un canvi de temps

Escrit per a 14 de Gener de 2023

  • Els termòmetres seran més freds durant la setmana dels barbuts, tal com marca la tradició popular.

El passat divendres van arribar les restes d’un front que van ennuvolar el cel en algunes estones i amb unes temperatures agradables durant el dia. I el dissabte seguirà una tendència similar amb el cel més serè, vent fluix i temperatures suaus al migdia. Ho explica Josep Pascual de l’observatori meteorològic de l’Estartit.

No obstant això, el diumenge hi haurà un canvi de temps. El dia començarà amb una meteorologia similar a la dels dies anteriors, però a la tarda o vespre arribarà un front amb la possibilitat de precipitacions.

També, s’acompanyarà de l’arribada de vent del nord que farà baixar els termòmetres durant la setmana dels barbuts. Segons la tradició, aquesta setmana és la més freda de l’any i enguany es confirmarà la saviesa popular. La tramuntana s’aturarà a les primeres hores del dilluns i podrà nevar al Pirineu.

Llafranc (14-01-2023)
Llafranc. Fotografia: Miquel Galceran

Per altra banda, la temperatura del mar segueix dos graus més alta que la mitjana del mes de gener. Ara és de 15,1. A més, a causa d’un corrent marí es va incrementar la temperatura als 40 i 50 metres de profunditat i es van arribar gairebé als 16 graus.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *