Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El director general de Joventut visita el Baix Empordà

Escrit per el 25 de Maig de 2022

  • Àlex Sastre ha dut a terme una visita institucional a espais joves de la comarca per conèixer les seves polítiques de joventut, així com les pròpies del Consell Comarcal. 
  • Va visitar quatre poblacions del Baix Empordà, entre les quals no hi era Palafrugell, que ja s’havia visitat anteriorment

El director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Àlex Sastre, juntament amb la coordinadora territorial de Joventut a Girona, Montse Pou; la consellera comarcal de Joventut del Consell Comarcal del Baix Empordà, Agnès Gasull i la tècnica de l’àrea de Joventut del Consell Comarcal del Baix Empordà, Gemma Amiel, van visitar divendres els espais joves de Santa Cristina d’Aro, Castell-Platja d’Aro, Palamós i Calonge i Sant Antoni, per tal de conèixer el dia a dia dels equipaments. 

Durant les visites als espais, representants polítics i tècnics de cada municipi van ensenyar les instal·lacions dels centres, van detallar el funcionament de l’àrea de joventut i van comentar els projectes actuals i futurs destinats als joves. Una jornada molt positiva segons la Consellera comarcal Agnès Gasull.

Seguint aquesta línia, cada localitat està treballant en diferents iniciatives vinculades amb els instituts, el lleure educatiu, l’educació sexual, la violència de gènere, la salut mental i altres peticions que sorgeixen per part dels joves. També cal posar en relleu les formacions que s’imparteixen per facilitar l’ocupació juvenil i l’assessorament que es dona en matèria d’habitatge. 

Cal destacar com n’és d’important dur a terme aquestes visites als espais joves per posar en valor la feina que s’està fent des d’anys enrere i actualment s’està visualitzant, així com reconèixer l’esforç dels tècnics i dinamitzadors d’aquests espais que treballen al costat dels joves escolant les seves necessitats i oferint-los solucions.

Escolta l’entrevista sencera amb la consellera comarcal de Joventut, Agnès Gasull


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).