Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Dani Martín més emocional assalta el Cap Roig amb un Sold Out

Escrit per a 10 d'Agost de 2022

Amb la cançó “La suerte de mi vida”, així engegava el concert el cantant madrileny, que des de la primera cançó ja va fer aixecar al públic dels seus seients. Un públic participatiu, i entregat a la veu i a l’emoció que Dani Martín va portar ahir a la nit al Festival Cap Roig de Calella de Palafrugell.

Fent un repàs dels grans èxits Del Canto Del Loco, passant per les cançons de la gira en solitari, va oferir un concert que no va deixar a ningú indiferent. Peter Pan, Volvera, Emocional, Zero, Una Foto en Blanco y Negro, són moltes d’aquestes cançons que l’artista va utilitzar per omplir el Cap Roig de música durant dues hores amb una posada en escena espectacular.

Mencionant els seus inicis juntament amb el seu cosí, David Otero, i tots els seus referents, Dani Martín va oferir un concert ple de sentiments i emocions que va fer gaudir a un públic incansable, que es feia les cançons seves i les cantava a ple pulmó.

També vam poder veure la seva cara més monologuista, interaccionant tota l’estona amb el públic i fent bromes amb alguns dels assistents, i saludant a algunes autoritats presents, com el president del FC Barcelona, Joan Laporta, al que li va dir: “Solo espero que si este año no la ganáis vosotros, la ganemos nosotros”, ja que Dani Martín és de l’Atlètic de Madrid. També va fer una menció especial al periodista i gran amic Jordi Basté, que el va venir a veure.

Finalment, amb la cançó “insoportable” culminava un concert explosiu que ha portat al Festival de Cap Roig la seva versió més rockera.

“Que seáis felices y que hagáis mucho el amor”

Amb aquesta frase Dani Martín s’acomiadava del festival.

Ja hem entrat en el tram final del festival i és que només queden quatre espectacles per posar el punt final a aquesta edició de Cap Roig. El musical Bye Bye Monstre és el proper espectacle que es farà, programat per aquest divendres. L’endemà, serà el torn de Joan Dausà i diumenge el del grup colombià Morat. Finalment, Rigoberta Bandini serà l’encarregada de tancar aquesta edició del festival dilluns vinent.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *