Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El consistori aprova una moció per l’accessibilitat universal i inclusivitat en els parcs infantils.

Escrit per a 1 de Març de 2022

La moció, presentada pel grup municipal del PSC, va ser aprovada amb el suport de tot el plenari.

Laura Millán, en nom del PSC, va presentar aquesta moció com una oportunitat de fer una crítica constructiva. L’objectiu de la proposta, segons la regidora socialista, seria fer un Palafrugell més amable, més respectuós amb les diferències i més inclusiu per la mainada i la joventut.

Millán recalcava la importància dels parcs públics del municipi, en temes com la mobilitat reduïda, dificultats sensorials, visuals o auditives. La moció proposa, entre d’altres, fer un estudi per fer un diagnosi de l’accesibilitat als parcs i jardins del nostre municipi.

Pau Lladó, en nom de l’equip de govern, va destacar el to constructiu de la proposta socialista. Lladó va destacar que, com a ciutat amiga de la infància, cal que Palafrugell posi més èmfasi en els parcs infantils. El regidor d’ERC va agafar el compromís, des de la seva àrea, de fer un poble molt més amable.

Joan Farré, de Ciutadans, també va manifestar el seu suport a la moció del partit socialista.

Per la seva part, Alfons Rius, regidor d’En Comú Podem, va demanar que el paviment dels parcs fos d’un material molt tou.

Finalment, Laura Millán, en nom del PSC, va agrair el suport dels grups municipals a la moció presentada, la qual va ser aprovada per unanimitat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *