Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Consell de la Gent Gran celebra el Dia Internacional de la Gent Gran amb un dinar

Escrit per el 30 de Setembre de 2022

  • La celebració es farà dissabte a les dues del migdia al Centre Fraternal.

El dissabte 1 d’octubre, a les dues del migdia, tindrà lloc un dinar per a celebrar el Dia Internacional de la Gent Gran. Aquest està organitzat pel Consell de la Gent Gran de Palafrugell i va dirigit a totes les persones a partir de 60 anys, encara que no en siguin sòcies. També hi haurà una representació del consistori, com a mostra de col·laboració entre les dues parts. Ho explica el responsable del consell, Tomàs Ferrer.

La celebració serà al Centre Fraternal i els i les assistents només han de pagar la meitat del dinar, ja que la resta està subvencionada per l’Ajuntament. Abans de l’àpat, es faran uns parlaments.

Després tindrà lloc el dinar amb un timbal d’escalivada amb anxoves i oli d’olives negres, rodó de vedella amb bolets i un flam de cafè amb nata i mel de postres. El vi serà de l’Empordà. Un cop acabat, hi haurà ball amb Jordi Bofill.

Ferrer afegeix que d’aquesta manera també es recorda que la gent de més de 60 anys també existeix, un col·lectiu que representa una quarta part de la població.

L’any vinent es buscarà un altre indret per a la celebració, amb la possibilitat d’oferir més places. Per a participar-hi, calia comprar els tiquets al local del Consell, a la plaça Onze de Setembre.

Per altra banda, l’entitat està recuperant el nombre de socis, que es van reduir dràsticament durant la pandèmia de covid. Per ser-ne, cal tenir més de 60 anys i ara en són uns 400.

El Consell també s’encarrega d’organitzar activitats. Al matí n’ofereix de pagament per part d’empreses externes. I a les tardes, de gratuïtes i organitzades per voluntaris. Les més exitoses són el ball i les excursions d’un o cinc dies.

Per altra banda, també es dediquen a conèixer quines són les necessitats de la tercera edat, per oferir propostes a l’Ajuntament.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).