Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Consell Comarcal ofereix 30 places per a la inserció laboral dels joves

Escrit per el 25 d'Agost de 2020

  • El Consell Comarcal del Baix Empordà posa en marxa una nova edició de ‘Som Singulars’.
  • L’objectiu és facilitar l’entrada al mercat laboral dels joves d’entre 16 i 29 anys.
  • S’oferiran cursos i 200 hores de pràctiques en empreses.
  • El 75% dels participants de la passada edició van trobar feina.

El Consell Comarcal del Baix Empordà ofereix 30 places en una nova edició de ‘Som Singulars’. L’objectiu és facilitar l’entrada al mercat laboral els joves de la comarca d’entre 16 i 29 anys. Ens ho explica Xavier Dilmé, conseller de Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà.

El programa ofereix una formació pràctica de 200 hores en empreses de la comarca que, juntament amb tutories personalitzades, permeten assessorar-los segons els interessos de cada jove, sovint sense el graduat d’Educació Secundària Obligatòria, fet que els provoca dificultats a l’hora de trobar feina.

Requisits d’accés

Per a poder accedir al programa cal tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrits al Servei Català d’Ocupació (SOC) i a les prestacions de la Garantia Juvenil.

En funció de les inscripcions i les necessitats del mercat, es decidiran les tipologies de cursos. L’any passat van ser d’ajudant de cuina, atenció al client, mosso de magatzem i ajudant de cambrer.

El 75% van trobar feina

El 75% dels i les participants de la passada edició van entrar al mercat laboral. Alguns contractes van ser de curta durada, però n’hi ha que continuen actualment. A més, es contemplen tutories per fer un seguiment a la seva adaptació a la feina.

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte a joves@baixemporda.cat. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer fins al 31 d’agost.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).