Informació local

Current track

Title

Artist

El Club Hoquei Palafrugell puja a la segona posició de l’OK Lliga Plata Sud: “Ens sabem adaptar a situacions negatives”

Escrit per el 19 de Febrer de 2024

• Per altra banda, l’equip femení ha perdut el primer partit del 2024 per 0-6 contra el Club Patí Vilanova.

El primer equip masculí del Club Hoquei Palafrugell ha pujat a la segona posició de l’OK Lliga Plata Sud. Tenen 28 punts, els mateixos que el CH Lloret Vila Esportiva, el tercer classificat. Els palafrugellencs han guanyat el Club Patín Alcobendas per 3-1. L’entrenador, Cesc Linares, destaca que hi va haver algunes decisions arbitrals que no comparteixen.

Però “saben adaptar-se a situacions negatives”.

El primer gol va arribar als dos últims minuts de la primera meitat. El va marcar Eloi Matas. A la represa, va marcar Gerard Pujol (39′) i dos minuts més tard, Víctor Wally de l’equip rival (33′). Els palafrugellencs van sentenciar el 3-1 amb un gol de falta directa marcat per Pujol als últims quatre minuts.

El dissabte, 24 de febrer a les 17 hores jugaran a la pista del Simar Igualada HC. És el quart classificat amb 22 punts, sis menys que els palafrugellencs. Aquest cap de setmana han guanyat 0-2 al Club Patí Taradell. A la primera volta, van empatar a 2.

Per altra banda, l’equip femení ha perdut el primer partit del 2024. El Club Patí Vilanova s’ha imposat 0-6. L’entrenador, Òscar Pastor, explica al PalaSport que hi va faltar ritme i “no van competir”.

A la primera meitat, va marcar Noa González (10′), Ares Noguera (20′) i Marina Asensi (24′). A la represa, Asensi (31′), Berta Ribas (40′) i Carla Ferrer (31′).

Amb la derrota, les palafrugellenques continuen novenes amb 24 punts. El dissabte, 24 de febrer a les 19 hores rebran l’ORKLA – CHP Bigues i Riells, el segon classificat amb 47 punts. Aquest cap de setmana han guanyat 1-3 al CP Vila-sana. A la primera volta, l’equip d’Òscar Pastor va perdre 4-2.