El Club Hoquei Palafrugell masculí acaba la temporada cinquè: “La nota de la temporada és d’un vuit”

Escrit per el 6 de Maig de 2024

• Ha perdut 2-3 contra el Lleidanet HC Alpicat, el campió de l’OK Lliga Plata Sud.
  • El femení no ha jugat perquè el CH Mataró no va presentar-s’hi.

El primer equip masculí del Club Hoquei Palafrugell ha acabat la temporada cinquè amb 35 punts. L’entrenador, Cesc Linares, explica al PalaSport de Rafel Corbí que considera que la nota de la temporada “és d’un notable de 8”, tot i els alts i baixos que han passat. I pel que fa a l’equip, “ha de 10”.

A partir d’ara, hauran de fer balanç de com han anat els partits i què poden millorar.

Els palafrugellencs van perdre l’últim partit del curs contra el líder, el Lleidanet HC Alpicat, per 2-3. Linares considera que va ser un partit molt intens contra un rival molt sòlid. De fet, els alpicatins només han perdut un partit aquesta temporada.

Els rivals van anar per davant del marcador la major part del partit. Miquel Serret (6′) i Joan Miquel Serret (9′) van marcar els primers gols, però Eloi Matas del Palafrugell va retallar la diferència amb un 1-2 a tretze minuts del descans. Tot i això, David Ballestero va marcar l’1-3 abans d’acabar la primera meitat. A la represa, l’únic gol va ser palafrugellenc per part de Tim Borrell, a set minuts d’acabar el partit.

Un cop acabada la temporada, el Lleidanet HC Alpicat ja s’ha classificat per a ascendir a l’OK Lliga i el CH Lloret Vila Esportiva ha quedat segon amb 44 punts.

Adeu a Marc Figa

A més, el partit va ser el comiat del capità Marc Figa, que ha estat cinc temporades al club, les dues últimes com a capità.

El júnior es classifica per la Copa Catalana

Per altra banda, el primer femení no ha jugat aquest cap de setmana perquè el Club Hoquei Mataró no va presentar-se al partit, segons ha informat el club.

En els altres equips, el masculí de la Primera Catalana han mantingut la categoria i el júnior s’ha classificat per la Copa Catalana. L’entrenador, Eloi Puigalràs, explica que han aconseguit la primera posició del grup a dues jornades d’acabar.

Jugaran una eliminatòria el primer cap de setmana de juny.