El Club Hoquei Palafrugell guanya el Sant Cugat amb un ajustat 6-5: “Vam estar bastant millor que el Sant Cugat”

Escrit per el 18 de Març de 2024

• El marcador del partit va estar igualat durant tot el partit.

El Club Hoquei Palafrugell ha guanyat 6-5 el Solideo PHC Sant Cugat aquest cap de setmana. Amb la victòria, les palafrugellenques són novenes amb 30 punts. L’entrenador del primer equip femení, Òscar Pastor, explica al PalaSport de Rafel Corbí que, tot i el resultat ajustat, “van ser millors que l’equip rival”.

Pastor afegeix que van controlar els tempos.

L’entrenador explica que van fallar dos penals i una falta directa.

Va ser un partit amb un marcador molt igualat fins als últims segons. Estel Forns, del conjunt palafrugellenc, va estrenar el marcador als primers quatre minuts. Però, dos minuts més tard, Natalia Crespo, de l’equip rival, va dur l’1-1. Fins i tot, el Sant Cugat va posar-se per davant amb un gol d’Alba Ambrós (13′). Tot i això, la palafrugellenca Xantal Piqué va dur l’empat a 2 a tres minuts del descans.

A la segona meitat, va continuar la igualtat. Estel Forns va avançar el Palafrugell (28′) amb un 3-2, però les visitants van marcar dos gols per part de Laura Porta (31′) i Alba Ambrós (34′) fins a arribar al 3-4. Tot i això, les palafrugellenques van remuntar amb els gols d’Alba Romaguera (36′), Laura Vall (45′) i Estel Forns (49′). Malgrat l’avantatge, el patiment va durar fins als últims 12 segons quan Alba Ambrós, de l’equip rival, va escurçar la diferència per sentenciar el 6-5.

El pròxim partit serà el dissabte, 23 de març a les 17 hores a la pista del Club Hoquei Vilassar. L’equip entrenat per Òscar Pastor no té bons records del partit de la primera volta perquè van perdre 1-3. Tot i això, el Club Hoquei Vilassar és penúltim amb 14 punts. Aquest cap de setmana ha perdut per 5-0 contra l’ORKLA – CHP Bigues i Riells.