Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Club Hoquei Palafrugell, a punt per la nova temporada

Escrit per el 21 de Setembre de 2023

Rafel Corbí ha mantingut una tertúlia des de les instal·lacions del Pavelló de Patinatge amb el president del club, Francesc Borrell i els entrenadors dels 1rs equips sènior, Cesc Linares (Masculí) i Òscar Pastor (Femení).

Uns dels temes que va obrir la tertúlia va ser el de l’estat de les instal·lacions, que aquest passat divendres es van veure de nou anegades per la pluja. Properament, a més, es canvia la tanca perimetral de la pista, com va anunciar al PalaSport el regidor Isidre Tenas. Així ho destacava Francesc Borrell.

Cesc Linares va resaltar que malgrat tot, s’adapten. I es que no hi ha més.

Linares va resaltar la dificultat de l’OK Plata aquesta temporada, reconeixen la vàlua dels rivals i que el CH Palafrugell és un dels favorits de la categoria. Fa esment també que han après dels errors de la campanya passada.

Òscar Pastor també destacava la aureòla de favorites que té la plantilla del primer equip femení, que aspira a tot aquesta temporada.

Aquests i molts altres temes els podeu trobar a la conversa sencera amb els tres protagonistes del Club Hoquei Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).