Els dos primers equips del Club Handbol Garbí guanyen, però patint

Escrit per el 4 de Març de 2024

• El femení ha guanyat 35-32 contra l’STACI – AEH Les Franqueses i el masculí, 25-26 amb l’Handbol Terrassa A.

Els primers equips del Club Handbol Garbí han guanyat aquest cap de setmana, però patint. El primer femení va imposar-se 35-32 contra l’STACI – AEH Les Franqueses. L’entrenador, Miquel Garcia, explica al PalaSport que “van patir molt”.

Considera que l’equip rival va ser molt dur durant tot el partit i que els va costar començar-lo.

Afegeix que van incrementar la intensitat defensiva als últims minuts per posar-se per davant al marcador.

Les palafrugellenques continuen cinquenes amb 28 punts. El dimecres, 6 de març a les 21.30 hores, jugaran a la pista del Club Handbol Cardedeu. És el tercer classificat amb 32 punts. A la primera volta, les palafrugellenques van imposar-se 32-34. Hi arriben de perdre 31-24 contra el Club Handbol Vilamajor.

Per altra banda, el masculí ha guanyat 25-26 amb l’Handbol Terrassa A. L’entrenador, Joe Gou, explica que van tenir una mala primera meitat i van sumar els dos punts gràcies a un gol als darrers segons. Al descans, tenien una diferència de quatre gols desfavorables.

Els palafrugellencs continuen segons amb 40 punts, a un de la UEH Calella que té un partit menys jugat. El dissabte, 9 de març a les 18.45 hores rebran el Cusal – CH Vilanova i la Geltrú. A la primera volta, van guanyar 31-35. Són els vuitens classificats amb 28 punts i hi arribaran de perdre 29-32 contra l’Handbol La Garriga.