El Club Handbol Garbí no pot començar millor la temporada

Escrit per el 18 de Setembre de 2023

• Els equips sènior han guanyat els respectius partits aquest cap de setmana.

El Club Handbol Garbí ha començat la temporada per la porta gran. Els equips sènior han guanyat els respectius partits aquest cap de setmana.

L’equip sènior femení va debutar a la Lliga Catalana amb una victòria de 32-21 contra el CE Handbol Barcelona Sants. Va ser un partit molt disputat des d’un inici. El club assegura que van ser molt contundents en la defensa i en l’atac. Miquel Garcia, l’entrenador de l’equip, destaca al PalaSport que no s’esperaven el resultat.

Els gols van començar al minut 10, però l’equip rival va escurçar la distància després del descans. Tot i això, amb un canvi de 5-1 es va trencar la dinàmica. En el partit hi va debutar Anna Juscafresa, juvenil de primer any, i Martina Morató que va retornar al club.

El dissabte, 23 de setembre a les 20.30 hores jugaran a la pista de la Fundació Handbol Sant Vicenç.

L’equip sènior masculí també va acabar amb una victòria. Van guanyar 25-32 amb l’OAR Gràcia Sabadell en un partit que va anar de menys a més. L’inici va ser irregular, va haver-hi precipitació en atac, es va perdre alguna pilota i van fallar en els llançaments des dels sis metres.

Van arribar al descans amb una derrota ajustada de 13-11, però a la segona meitat van imposar el ritme fins a assolir la victòria final. Ho explica l’entrenador, Joe Gou.

El dissabte, 23 de setembre a les 19.20 hores jugaran a casa per rebre l’Akaimoto Handbol Cooperativa Sant Boi.

L’equip sènior masculí B va sumar una victòria més. Va guanyar 24-28 en el desplaçament amb el Tecsolda Esparraguera. La primera part van fer una defensa sòlida i van mantenir-se per davant del marcador. A la segona meitat, els locals van poder igualar-lo. Tot i això, els palafrugellencs van acabar guanyant. L’entrenador, Albert Sierra, explica que van començar al partit amb nervis, però les sensacions són bones.

El dissabte, 23 de setembre a les 21 hores rebrà La Salle Bonanova Júnior.