El Club Handbol Garbí masculí guanya i se situa segon a la classificació

Escrit per el 8 d'Abril de 2024

• En canvi, el primer equip femení ha perdut 34-18 contra l’Handbol Sant Joan Despí B.

El primer equip masculí del Club Handbol Garbí continua la lluita per les places d’ascens. Així ho ha destacat l’entrenador, Joe Gou, a Ràdio Palafrugell després de guanyar 30-34 l’Handbol Sant Cugat B. D’aquesta manera, els palafrugellencs han fet els deures i han recuperat la segona posició a la classificació amb 46 punts. A més, el dissabte hauran d’aprofitar el partit contra el tercer classificat, l’Handbol La Garriga.

De fet, l’Handbol La Garriga ha descansat aquest cap de setmana i ha baixat fins a la tercera posició. Ara estan empatats amb els palafrugellencs, però tenen un partit menys jugat. El dissabte, 13 d’abril a les 18.45 hores, el Club Handbol Garbí voldrà repetir la victòria de la primera volta a domicili per 35-39.

Pel que fa al partit d’aquest cap de setmana contra l’Handbol Sant Cugat B, els palafrugellencs van saber-se imposar a la primera meitat. Tot i això, els va costar més a la segona part.

L’equip femení ha perdut

Per altra banda, el primer equip femení ha perdut 34-18 contra l’Handbol Sant Joan Despí B. L’entrenador, Miquel Garcia, explica al PalaSport que no van trobar-se còmodes al partit i van tenir alguns llançaments fallats.

Tot i això, les coses van canviar poc abans del descans.

Les palafrugellenques són setenes a la classificació amb 31 punts. Ara, l’equip de Miquel Garcia ja comença a preparar el partit contra l’Handbol Terrassa Ricardo i Montse, el vuitè classificat amb 24 punts. Aquest cap de setmana el pròxim rival ha guanyat el Club Handbol Vilamajor per 30-23. Tot i això, a la primera volta, les palafrugellenques van guanyar l’Handbol Terrassa Ricardo i Montse per 29-34.