El Club Handbol Garbí femení guanya el primer partit de la temporada

Escrit per el 7 d'Octubre de 2024

• En canvi, el primer equip sènior masculí ha perdut el primer partit del curs.

El Club Handbol Garbí femení ha guanyat el primer partit de la temporada aquest cap de setmana. L’entrenador, Xevi Salvador, destaca al PalaSport que van tenir el partit controlat en tot moment, però no van rematar fins als últims minuts i els va costar la defensa. Les palafrugellenques s’han imposat 37-33 al Garbí Arena.

Salvador està content amb el joc que van fer i explica que és la jornada amb “menys errades tècniques”, del que porten de temporada.

Amb la victòria, el Garbí femení és novè a la classificació amb 2 punts. El dissabte, 12 d’octubre a les 12.15 hores, jugarà a la pista del CE Handbol Barcelona Sants. És el quart classificat amb 6 punts perquè ha guanyat tots els partits d’aquesta temporada. Diumenge va guanyar l’OAR Gràcia Sabadell Atlètic per 33-38.

Per altra banda, el primer equip masculí no ha tingut tanta sort perquè ha perdut 27-29 amb l’Akaimoto Cooperativa Sant Boi. L’entrenador, Joe Gou, considera que la primera part va ser força igualada i van arribar al descans pràcticament empatats, a tan sols un gol per sota. Tot i això, no van començar bé la segona meitat.

Els palafrugellencs són novens a la classificació amb 2 punts. El dimecres, 9 d’octubre a les 21.30 hores, jugaran una jornada entre setmana. Faran el primer desplaçament de la temporada per competir contra l’AB Investments Joventut Mataró A, el setzè classificat i que encara no ha puntuat. Dissabte va perdre 31-27 amb l’Handbol Banyoles.