El CH Palafrugell salva un punt als darrers minuts

Escrit per el 13 d'Octubre de 2021

• Tot i posar-se amb un 3-1 a la segona meitat, el Lleida Llista Blava havia remuntat fins al 3-4.
  • Caco Ceschin va igualar el marcador a menys de 2 minuts pel final del matx.

El Corredor Mató Club Hoquei Palafrugell va poder tornar a sumar en la 5a jornada de la Parlem OK Lliga. Després de la derrota davant del Barça d’aquest cap de setmana (10-3), el CH Palafrugell va salvar un punt als darrers minuts en el partit intersetmanal davant del Lleida.

En un partit d’alternatives i on semblava que els blanc i negres podien derrotar a l’invicte Lleida, finalment es va patir per sumar un punt. La primera meitat va acabar amb empat a un amb gols de Sergi Canet pels locals i de Selva pels visitants.

La segona part va ser més entretinguda per al públic assistent. En els deu primers minuts de la represa el CH Palafrugell es va avançar per 3-1 amb gols de Caco Ceschin i, de nou, Sergi Canet. No obstant això, la condició d’invicte del Lleida Llista Blava va pesar en menys de 10 minuts va poder donar la volta al marcador amb un doblet de Tomàs i un gol de Vives. Un darrer gol que va arribar a poc més de 2 minuts pel final. El Palafrugell, però, encara va donar la rèplica i un nou gol de Caco va permetre sumar un punt inextremis.

Xavier Garcia Balda, míster del CH Palafrugell valorava als micròfons de Ràdio Palafrugell el matx. Un enfrontament vibrant que va acabar amb “un resultat just“.

Sergi Canet i Xevi Puigbí

Satisfet el tècnic blanc i negre pel partit i pel resultat final, així com pel treball de tot l’equip. L’inici de competició pel Palafrugell, però, està deixant dos noms destacats. D’una banda Sergi Canet que porta 11 gols i ha marcat en totes les jornades. De l’altra, el de Xevi Puigbí, el porter que segons Garcia Balda els ha permès mantenir-se vius en molts partits.

D’altra banda, un nom destacat del partit davant del Lleida va ser el de l’argentí Caco Ceschin. El seu doblet i el gol a tocar de la botzina va permetre al Palafrugell salvar un punt en aquesta cinquena jornada. En aquest sentit, Ceschin apunta que la clau d’aquest inici de temporada està sent la unió de l’equip. A més, explica la bona sintonia que manté amb Sergi Canet, una dupla que ha donat 17 dels 19 gols palafrugellencs.

El punt aconseguit en aquesta jornada intersetmanal permet als blanc i negres mantenir-se a mitja taula. És 9è amb 5 punts els mateixos que l’Alcoi, el proper rival que visitarà aquest dissabte a les 20:15h.