El CH Palafrugell remunta a la pista del CE El Vendrell

Escrit per el 12 d'Abril de 2021

• El CH Palafrugell remunta a la pista del CE El Vendrell a la segona meitat del partit (2-3).
  • És un dels que el conjunt palafrugellenc tenia pendent de recuperar.
  • Els gols baix-empordanesos van ser dos de Sergi Canet i un Franco Tomás Ceschin.

El Club Hoquei Palafrugell va endur-se els 3 punts de la visita a la pista del Club Esportiu El Vendrell (2-3), un partit corresponent a la 22a jornada i que va quedar ajornat a causa d’un cas positiu de COVID-19 a la plantilla palafrugellenca. Xavier Garcia Balda, l’entrenador del club palafrugellenc, ens valora la victòria, gràcies a una remuntada a la segona meitat.

El tècnic palafrugellenc remarca que aquesta remuntada no és la primera, ja que hi ha hagut altres partits en què es comença perdent, però després aconsegueix capgirar el marcador. No obstant això, Garcia Balda apunta que és jugar amb foc.

El CE El Vendrell va estrenar el marcador a 8 minuts d’acabar el primer temps amb un gol de Pablo del Río. Ja a la segona meitat, un dels capitans vendrellencs, Lluís Ferrer, va ampliar la distància al marcador. Malgrat tot, a gairebé 7 minuts d’acabar el partit Sergi Canet va marcar el primer gol palafrugellenc i un minut més tard, arribava el de Franco Tomás Ceschin. A 4 minuts d’acabar el matx, Sergi Canet marcava el seu segon i permetia la victòria del CH Palafrugell per 2-3.

Els pròxims partits seran complicats

L’entrenador del conjunt de casa nostra apunta que els pròxims partits amb el Caldes, el Reus i el Liceo seran complicats. Remarca que aquesta victòria no és un canvi de dinàmica en el joc de l’equip, sinó en si els rivals són més o menys assequibles.

Aquests tres punts permeten afrontar els pròxims partits positivament.

33 punts a la classificació

El conjunt de casa nostra se situa en 9a posició amb 33 punts, 10 més que l’HC Igualada, el que marca la promoció de descens. Cal apuntar que el conjunt de la comarca de l’Anoia encara té dos partits pendents. Tot i els 10 punts de marge, Xavier Garcia Balda destaca que caldrà suar per a la permanència perquè no hi ha res assegurat.

Aquest és un dels partits que tenia pendent el CH Palafrugell, l’altre és el que es disputarà el pròxim 1 de maig amb el segon classificat, el Deportivo Liceo. El pròxim dissabte el conjunt de casa nostra anirà a jugar a la pista del CH Caldes a les 20 hores.

Fotografia: CH Palafrugell

Es pot recuperar la conversa íntegra amb Xavier Garcia Balda a continuació.