El CH Palafrugell no supera la semifinal de la Lliga Catalana Plata

Escrit per el 9 d'Octubre de 2023

• El primer equip masculí va perdre dissabte 0-1 amb el Club Patí Vilafranca.

El Club Hoquei Palafrugell no ha superat la semifinal de la Lliga Catalana Plata. El primer equip masculí va perdre dissabte per 0-1 amb el Club Patí Vilafranca. L’únic gol de Joan Vázquez a onze minuts del final del partit van fer que els campions de la competició s’imposessin en el partit.

L’entrenador, Cesc Linares, destaca la dificultat del rival al PalaSport de Rafel Corbí. Tot i això, afegeix que va ser un partit molt igualat i que van ser molt sòlids.

També, el Patí Vic va imposar-se 2-1 al Club Patí Taradell a l’altre partit de la semifinal. L’endemà, a la final, el Club Patí Vilafranca va proclamar-se campió per 2-3 la final contra el Vic, al pavelló de Sant Jordi Desvalls.

El primer equip masculí ja prepara el retorna a l’OK Lliga Plata Sud. Començarà la temporada el dissabte, 21 d’octubre a les 20 hores rebent l’SD Espanyol.

Per altra banda, el primer equip femení ha empatat a 2 aquest cap de setmana a la pista del Club Patí Vilanova. L’equip local va estrenar el marcador als primers cinc minuts de joc amb el gol de Noa González. Al minut 21, Patrícia Miret va marcar el 2-0, però a un minut del descans Alba Romaguera del Palafrugell va escurçar la distància.

A la represa, la palafrugellenca Martina Baguer va marcar el 2-2 (42′). Amb l’empat, les palafrugellenques són novenes amb 4 punts. L’entrenador, Òscar Pastor, explica que “els va faltar una mica d’encert de cara a porteria”.

Les palafrugellenques jugaran el dissabte, 14 d’octubre a les 20 hores a la pista de l’Orkla – CHP Bigues i Riells. El rival hi arribarà de la victòria per 2-0 amb el CP Vila-Sana i és el segon classificat amb 10 punts.