Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El CH Palafrugell jugarà una fase decisiva de play out amb el Girona CH

Escrit per a 7 de Maig de 2022

  • Xavier Garcia Balda repassa la situació del club abans de començar la fase de play out per a seguir a l’OK Lliga.

El Corredor Mató Club Hoquei Palafrugell va perdre el passat dissabte amb l’Igualada HC (5-7). Aquesta derrota a la darrera jornada de la lliga regular, juntament amb la victòria del Girona CH amb el Pas Alcoi (5-3), va fer perdre el factor pista a favor durant el play out que es jugarà pròximament amb els gironins. Xavier Garcia Balda, entrenador del CH Palafrugell, explica que es va enfrontar el partit amb una plantilla molt curta, ja que va haver de reservar els que tenien amonestacions amb targetes.

Haver perdut el factor pista no li preocupa en excés a l’entrenador, ja que considera que el Girona CH és un equip molt conegut amb jugadors que han estat en els dos. No obstant això, sí que reconeix que suposarà no tenir l’afició a favor.

Garcia Balda reconeix que li hauria agradat ocupar les posicions de l’Igualada i el Voltregà perquè no s’hauria patit pel descens a l’OK Plata. Però també considera que el play out és una segona oportunitat que caldrà aprofitar al màxim.

La fase de lluita per a la permanència s’enfrontarà amb vuit jugadors, una situació que s’ha viscut poques vegades durant la temporada. A més, Garcia Balda recorda que sovint s’empata a Girona, però enguany es va poder assolir una victòria i espera repetir-ho.

El primer partit del play out es jugarà a la pista gironina el 14 de maig i el segon, a Palafrugell, el 21 de maig. En cas d’empat, es disputarà un tercer partit a Girona el 28 de maig.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *