Title

Artist

El CH Palafrugell juga el segon partit del play-off d’ascens

Escrit per el 12 de Maig de 2023

• El CH Palafrugell té un cap de setmana clau per poder ascendir a la màxima competició estatal.

El Club Hoquei Palafrugell continua la lluita per l’ascens a l’OK Lliga Femenina. Aquest dissabte, 13 de maig a les 16 hores jugarà el segon partit de play-off a la pista del CH Caldes Recam Làser.

En el primer partit, les palafrugellenques van guanyar a casa per 5-1. L’equip visitant va estrenar el marcador als deu minuts de partit, però les palafrugellenques van capgirar-lo fins a arribar al 2-1 del descans. A la represa, no van donar cap oportunitat al Caldes. En aquella jornada, també van guanyar el Club Patí Vilanova, el Cerdanyola CH i el CH Mataró.

En cas que les palafrugellenques perdessin, diumenge a les 18 hores hi hauria el partit de desempat de l’eliminatòria a Palafrugell.