El CH Palafrugell guanya el primer partit del play-off

Escrit per el 1 de Maig de 2023

• Les palafrugellenques van superar el primer partit de la fase d’ascens a la màxima competició estatal.

El CH Palafrugell guanya el CH Caldes Recam Làser per 5-1 en el primer partit del play-off. El resultat dona garanties de poder superar l’eliminatòria i ascendir a l’OK Lliga femenina.

El partit va estar marcat per dues meitats molt diferents. L’equip visitant va estrenar el marcador als deu minuts de partit, però les palafrugellenques van poder capgirar-lo fins a arribar al 2-1 del descans. A la represa, no van donar cap oportunitat al Caldes i van imposar-se per 5-1.

El dissabte, 13 de maig a les 16 hores es desplaçaran a la pista del CH Caldes Recam Làser per disputar el segon partit de la fase d’ascens. Aquest cap de setmana també van guanyar el Club Patí Vilanova, el Cerdanyola CH i el CH Mataró.